Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: https://cyclingadventure.net.  Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Turistička zajednica Karlovačke županije smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Turistička zajednica Karlovačke županije smatra i sve pridružene stranice ko ji pripadaju domeni https://cyclingadventure.net.

Turistička zajednica Karlovačke županije zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://cyclingadventure.net pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni https://cyclingadventure.net je promocija turističkih ponuda Karlovačke županije.

Turistička zajednica Karlovačke županije se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Turistička zajednica Karlovačke županije ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o turističkoj ponudi, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama https://cyclingadventure.net smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Turistička zajednica Karlovačke županije i web stranica https://cyclingadventure.net ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Turistička zajednica Karlovačke županije polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici https://cyclingadventure.net. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Turistička zajednica Karlovačke županije).

Ukoliko smatrate da je Turistička zajednica Karlovačke županije povrijedila vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Turistička zajednica Karlovačke županije se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

Skip to content